Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία Γνάθων

✔ Κατάλληλο για όλους τους ασθενείς
✔ Καθιστή ή όρθια εξέταση
✔ Ιδιαίτερα φιλικό για ΑΜΕΑ

Ψηφιακό – Ακτινολογικό

Το διαγνωστικό μας κέντρο είναι εξοπλισμένο με το σύγχρονο ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα GXR-40SD του οίκου DRGEM

Woman touching her breast

Ψηφιακής Μαστογραφίας

Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό μαστογράφο υψηλής τεχνολογίας Senographe Essential General Electric. Η γνωμάτευση των μαστογραφιών γίνεται αμέσως, χωρίς αναμονή και ανακλήσεις των εξεταζομένων γυναικών.

siringe on a testing tube

Μικροβιολογικό

Το εργαστήριο μας βρίσκεται σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής με ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον προς τον εξεταζόμενο. Παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, προληπτικού και διαγνωστικού ελέγχου, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Ορθοπεδικό

Έχουμε εξειδικευτεί, μέσω διεθνών fellowships, στην συντηρητική και χειρουργική θεραπεία

OBGYN doctor in a hostpital room

Γυναικολογικό

Το γυναικολογικό τμήμα, στελεχώνεται από έμπειρους ιατρούς Γυναικολόγους που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

young girl on examination in a modern clinic by densitometry

Οστικής Πυκνότητας

Διαθέτει υψηλής τεχνολογίας στεοπυκνόμετρο General Electric Lunar DXP PRO που παρέχει την δυνατότητα αξιόπιστων εξετάσεων για μέτρηση οστικής πυκνότητας, οσφυικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, μέτρηση οστικής πυκνότητας.

Group successful doctors in hospital background

Ενδοκρινολογικό

Τα νοσήματα του ενδοκρινικού συστήματος, ιδιαίτερα όμως του θυρεοειδούς αδένα, εμφανίζουν διαρκώς αυξητική τάση. Το ενδοκρινολογικό τμήμα, με έμφαση στις παθήσεις του θυρεοειδούς, παρέχει ολοκληρωμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές λύσεις.

Close-up Of Doctor Moving Ultrasound Probe On Pregnant Woman's Stomach In Hospital.

Υπερηχοτομογράφος

Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με υπερηχοτομογράφο Samsung RS-80A ο οποίος προσφέρει υπερηχοτομογραφία, όπως η τρισδιάστατη απεικόνιση και η ελαστογραφία.

doctor checking a heart on a 3D model

Καρδιολογικό

Το καρδιολογικό εργαστήριο έχει αναπτυχθεί σε ιατρείο 45 τ.μ. Είναι εξοπλισμένο με έγχρωμο υπερηχοτομογράφο Samsung R7, ψηφιακό ηλεκτροκαρδιογράφο, σύστημα κόπωσης και νέας τεχνολογίας Holter ρυθμού και πιέσεως.

Stress Echo

Το Stress Echo γίνεται σε εξειδικευμένο Κέντρο από έμπειρο και πιστοποιημένο Καρδιολόγο με εξειδίκευση στην Δυναμική Ηχωκαρδιογραφία.

doctor checking a microscope

Κυτταρολογικό

Στο κυτταρολογικό τμήμα εκτελούνται εξετάσεις που έχουν εφαρμογή στην προληπτική ιατρική (test pap). Την διάγνωση και παρακολούθηση ογκολογικών ασθενειών καθώς και την πρόγνωση διαφόρων νοσημάτων.

Operating room

Χειρουργικής Μαστού

Η χειρουργική του θυρεοειδούς αδένος και των ενδοκρινών αδένων, απαιτεί απόλυτη εξειδίκευση. Οι χειρουργοί ενδοκρινών αδένων που στελεχώνουν το τμήμα, έχουν ως μοναδικό αντικείμενο το ενδοκρινικό σύστημα γεγονός που εγγυάται την ορθή παρακολούθηση.

illustration of the lungs

Πνευμονολογικό

Το πολυϊατρείο μας διαθέτει την δυνατότητα πραγματοποίησης των ακολούθων πνευμονολογικών εξετάσεων

urology department

Ουρολογικό – Ανδρολογικό

Η Ουρολογία είναι η χειρουργική ειδικότητα που ασχολείται με τη μελέτη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος ανδρών και γυναικών, καθώς και των παθήσεων του γεννητικού συστήματος του άνδρα.